Leiding gezocht!

25 maart 2016

Bevers

Je hebt ze vast wel eens zien lopen en spelen in de wijk. De jongens en meiden van de scouting. Maar misschien gaat dat beeld binnenkort uit onze wijk verdwijnen! Vanaf september heeft scouting de Vliegende Pijl een groot leidingtekort. Zonder nieuwe leiding moeten de bevers (5-7 jaar), welpenjongens (7-11 jaar) en scouts (11-14 jaar) stoppen.

Voor de bevers en welpenjongens zijn er al enthousiaste jonge toekomstige leid(st)ers maar deze zijn nog te jong om alleen te draaien. Wie wil hen één of twee jaar ondersteunen en begeleiden?

Voor de scouts zoeken we drie leid(st)ers.

Scouting de Vliegende Pijl is een groep met een rijke geschiedenis in onze wijk (70 jaar!) die volledig draait op de inzet van vrijwilligers. Een gezellige vereniging met betrokken vrijwilligers, met aandacht voor training en ontwikkeling, op een mooie locatie in de wijk. Een gezonde vereniging met een grote groep enthousiaste jeugdleden (100+) die iedere week opnieuw veel plezier beleven aan activiteiten op scouting.

In overleg met de leiding en de ouders is veel flexibiliteit mogelijk wat betreft draaitijden en -dagen (1x per week 2-3 uur).
Ken jij of ben jij iemand die ons kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@vp19.nl of 06 15 386 449.