De bevers

Wij zijn de bevers. De bevers zijn onze jongste speltak. De bevers zijn jongens en meisjes van vijf t/m zeven jaar (groep 2 en 3). De bevers spelen in het Dorp Hotsjietonia. Dit is een fantasiewereld met allerlei themafiguren zoals Stuiter, Fleur Kleur, Bas Bos, Sterre Stroom en Stanley Stekker.
Wij komen elke week op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar in het clubgebouw. In het Dorp Hotsjietonia doen wij allerlei spannende activiteiten zoals speurtochten, buitenspelletjes, knutselen en zingen. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.
De bevers gaan twee keer per jaar op weekendkamp. We slapen dan één nachtje in het clubgebouw. In de eerste week van de basisschoolvakantie gaan wij drie dagen op zomerkamp. Dit is altijd op een andere locatie. Zomerkampen altijd een thema, zoals onderwater, piraten of Azië.

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Bevers

Leiding gezocht!

25 maart 2016

Je hebt ze vast wel eens zien lopen en spelen in de wijk. De jongens en meiden van de scouting. Maar misschien gaat dat beeld binnenkort uit onze wijk verdwijnen!

Lees verder
Bevers

Jubileumkamp

23 augustus 2015

Voor het verenneigingsbestuur zijn we op zoek naar twee nieuwe leden om het bestuur te versterken. Als lid van het verengingsbestuur kun je een bijdrage leveren aan de Vliegende Pijl.

Lees verder

Bevers Agenda