De rowans

Wij zijn de explorers (rowans). De rowans zijn jongens en meiden van 15 t/m 18 jaar (klas 4 t/m 6). Wij komen iedere vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 uur bij elkaar in het clubgebouw.

Wij hebben wel begeleiding, maar wij bedenken omstebeurt zelfstandig een programma. We doen dan bijvoorbeeld een spel, of vuilnisbakkenrace of kijken een film. De rowans leren op deze manier om te gaan met verantwoordelijkheid.

De rowans gaan twee keer per jaar op weekendkamp. Wij gaan ook ieder jaar een week op zomerkamp. Dit is meestal de laatste week van de basisschoolvakantie. We gaan dan soms ook naar het buitenland.

Lijkt het jou wat om dit samen met onze groep mee te maken bij scouting de Vliegende Pijl? Kom dan een keertje langs of mail naar rowans@vp19.nl .

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Rowans

Overvliegen

15 september 2012

Zaterdag 15 september stond het overvliegen gepland. Dit betekent dat leden die oud genoeg zijn voor de volgende speltak afscheid nemen van de oude speltak en naar de nieuwe speltak vliegen. Rond 11 uur verzamelden alle leden en een aantal ouders zich op het grasveld op de Racinelaan. Er zijn twee welpenjongens en vier welpenmeiden […]

Lees verder

Rowans Agenda

Zomerkamp

12 augustus - 19 augustus