De welpenjongens

Wij zijn de welpenjongens. De welpenjongens zijn zeven t/m elf jaar oud (groep 4 t/m 7). Wij komen iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar in het clubgebouw. Tijdens de opkomsten gaan wij op avontuur in de ‘jungle’.

De welpenjongens doen in de jungle uitdagende activiteiten zoals het maken van een kampvuur, spelen van buitenspelletjes en het uitzetten en lopen van speurtochten. Wij zijn ook vaak in het park te vinden. De welpenjongens leren goed samen te werken tijdens deze activiteiten.

De welpenjongens gaan twee keer per jaar op weekendkamp. In de eerste week van de basisschoolvakantie gaan wij een week op zomerkamp. Deze zomerkampen hebben altijd een thema. Voorbeelden van thema’s die wij hebben gehad zijn: Cowboys en Indianen, Zuid-Amerika en ridders.

Lijkt het jou leuk om samen met andere jongens van jouw leeftijd te komen spelen bij scouting de Vliegende Pijl? Kom dan een keertje kijken of mail naar welpenjongens@vp19.nl.

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Bevers

Leiding gezocht!

25 maart 2016

Je hebt ze vast wel eens zien lopen en spelen in de wijk. De jongens en meiden van de scouting. Maar misschien gaat dat beeld binnenkort uit onze wijk verdwijnen!

Lees verder

Welpen – Jongens Agenda