De bevers

Wij zijn de bevers. De bevers zijn onze jongste speltak. De bevers zijn jongens en meisjes van vijf t/m zeven jaar (groep 2 en 3). De bevers spelen in het Dorp Hotsjietonia. Dit is een fantasiewereld met allerlei themafiguren zoals Stuiter, Fleur Kleur, Bas Bos, Sterre Stroom en Stanley Stekker.
Wij komen elke week op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar in het clubgebouw. In het Dorp Hotsjietonia doen wij allerlei spannende activiteiten zoals speurtochten, buitenspelletjes, knutselen en zingen. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.
De bevers gaan twee keer per jaar op weekendkamp. We slapen dan één nachtje in het clubgebouw. In de eerste week van de basisschoolvakantie gaan wij drie dagen op zomerkamp. Dit is altijd op een andere locatie. Zomerkampen altijd een thema, zoals onderwater, piraten of Azië.

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Bevers

Kampen, eten, en andere leuke dingen

05 april 2022

Hoi allemaal, weer even een update over de maand maart en begin aprilAfgelopen maand hebben de scouts lekker gekookt voor hun ouders en broertjes/zusjes. Er was een Mexicaans thema en het eten was heerlijk! Complimenten aan de leiding en de kookkunsten van de Scouts De welpenjongens hebben zich cultureel uitgeleefd door corona proof op wereldreis […]

Lees verder
Bevers

Sinterklaas op VP

07 december 2021

Afgelopen zaterdag kwamen de ochtendspeltakken weer op VP. Tot hun grote plezier had sinterklaas een boel kados achtergelaten. En een groot gedicht waar ze die konden vinden.   Goedendag lieve kinderen, Sinterklaas is gisteravond maar vroeg opgestaan Er moesten nog zoveel dingen worden gedaan Als een van de eerste plekken ben ik hierheen gegaan Ik [...]
Lees verder

Bevers Agenda