De scouts

Wij zijn de scouts. De scouts zijn jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar (groep 8, klas 1 t/m 3). Wij komen iedere zaterdagmiddag van 10:00 tot 12:30 uur bij elkaar in het clubgebouw. We doen dan allerlei gave activiteiten zoals kampvuur maken, vlotvaren, buitenspelletjes en koken. Bij de scouts speelt zelfstandigheid een grote rol.

De scouts gaan twee keer per jaar op weekendkamp. In de eerste week van de basisschoolvakantie gaan wij een week op zomerkamp. Deze kampen hebben altijd een thema, zoals Noord-Amerika, Avatar en wie is de mol.

Ook doen wij ieder jaar mee met de RSW. Dit zijn de Regionale Scouting Wedstrijden. Wij strijden dan tegen andere scoutinggroepen om onder andere te zien wie het beste zijn tent kan opzetten, wie de mooiste keuken bouwt en wie de hike het snelste loopt.

Lijkt het jou leuk om dit samen met leeftijdsgenoten mee te maken bij scouting de Vliegende Pijl? Kom dan een keertje kijken en mail naar scouts@vp19.nl.

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Bevers

Leiding gezocht!

25 maart 2016

Je hebt ze vast wel eens zien lopen en spelen in de wijk. De jongens en meiden van de scouting. Maar misschien gaat dat beeld binnenkort uit onze wijk verdwijnen!

Lees verder

Scouts Agenda