De welpenjongens

Wij zijn de welpenjongens. De welpenjongens zijn zeven t/m elf jaar oud (groep 4 t/m 7). Wij komen iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar in het clubgebouw. Tijdens de opkomsten gaan wij op avontuur in de ‘jungle’.

De welpenjongens doen in de jungle uitdagende activiteiten zoals het maken van een kampvuur, spelen van buitenspelletjes en het uitzetten en lopen van speurtochten. Wij zijn ook vaak in het park te vinden. De welpenjongens leren goed samen te werken tijdens deze activiteiten.

De welpenjongens gaan twee keer per jaar op weekendkamp. In de eerste week van de basisschoolvakantie gaan wij een week op zomerkamp. Deze zomerkampen hebben altijd een thema. Voorbeelden van thema’s die wij hebben gehad zijn: Cowboys en Indianen, Zuid-Amerika en ridders.

Lijkt het jou leuk om samen met andere jongens van jouw leeftijd te komen spelen bij scouting de Vliegende Pijl? Kom dan een keertje kijken of mail naar welpenjongens@vp19.nl.

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Bevers

Kampen, eten, en andere leuke dingen

05 april 2022

Hoi allemaal, weer even een update over de maand maart en begin aprilAfgelopen maand hebben de scouts lekker gekookt voor hun ouders en broertjes/zusjes. Er was een Mexicaans thema en het eten was heerlijk! Complimenten aan de leiding en de kookkunsten van de Scouts De welpenjongens hebben zich cultureel uitgeleefd door corona proof op wereldreis […]

Lees verder
Bevers

Sinterklaas op VP

07 december 2021

Afgelopen zaterdag kwamen de ochtendspeltakken weer op VP. Tot hun grote plezier had sinterklaas een boel kados achtergelaten. En een groot gedicht waar ze die konden vinden.   Goedendag lieve kinderen, Sinterklaas is gisteravond maar vroeg opgestaan Er moesten nog zoveel dingen worden gedaan Als een van de eerste plekken ben ik hierheen gegaan Ik [...]
Lees verder

Welpen – Jongens Agenda