De welpenmeiden

Wij zijn de welpenmeiden. De welpenmeiden zijn zeven t/m elf jaar oud (groep 4 t/m 7). Wij komen iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar in het clubgebouw. Tijdens de opkomsten gaan wij op avontuur in de ‘jungle’.

De welpenmeiden doen in de jungle uitdagende activiteiten zoals knutselen, Mr. Freeze, een kampvuur maken of buitenspelletjes spelen. Samenwerken is één van de vele onderdelen die je bij de welpenmeiden leert.

De welpenmeiden gaan twee keer per jaar op weekendkamp. In de eerste week van de basisschoolvakantie gaan wij een week op zomerkamp. Deze zomerkampen hebben altijd een thema. Voorbeelden van thema’s die wij hebben gehad zijn: Hotel, Afrika en de schat van het Schollenbos.

Lijkt het jou leuk om samen met andere meiden van jouw leeftijd te komen spelen bij scouting de Vliegende Pijl? Kom dan een keertje kijken of mail naar welpenmeiden@vp19.nl.

Recent nieuws

Klik hier om al het nieuws van de Vliegende Pijl te zien

Bevers

Kampen, eten, en andere leuke dingen

05 april 2022

Hoi allemaal, weer even een update over de maand maart en begin aprilAfgelopen maand hebben de scouts lekker gekookt voor hun ouders en broertjes/zusjes. Er was een Mexicaans thema en het eten was heerlijk! Complimenten aan de leiding en de kookkunsten van de Scouts De welpenjongens hebben zich cultureel uitgeleefd door corona proof op wereldreis […]

Lees verder
Bevers

Sinterklaas op VP

07 december 2021

Afgelopen zaterdag kwamen de ochtendspeltakken weer op VP. Tot hun grote plezier had sinterklaas een boel kados achtergelaten. En een groot gedicht waar ze die konden vinden.   Goedendag lieve kinderen, Sinterklaas is gisteravond maar vroeg opgestaan Er moesten nog zoveel dingen worden gedaan Als een van de eerste plekken ben ik hierheen gegaan Ik [...]
Lees verder

Welpen – Meiden Agenda